Cooghi V5 Pro
Cooghi V5 Pro
Cooghi V5 Pro
Cooghi V5 Pro
Cooghi V5 Pro
Cooghi V5 Pro
Cooghi V5 Pro
Cooghi V5 Pro

Cooghi V5 Pro

1. Roțile universale, care se rotesc liber la 360°, facilitează și fac virajele mai flexibile. Chiar și în spații înguste, conducerea va fi mai precisă și mai confortabilă. Roțile universale pot reduce frecarea dintre trotinetă și sol și se pot adapta suprafețelor neregulate, reducând astfel șocurile și vibrațiile.

Culoare
  • Gri taupe
  • Ivy
  • Rosy
3.190,00 MDL

Descriere

4. Mânerul poate determina direcția. Veți reduce înclinările și genuflexiunile în timpul plimbării cu micuțul, reducând presiunea asupra corpului. Vă veți simți mai relaxați când veți plimba copilul.

5. Înălțimea acestui trotinet universal cu role poate fi reglată în trei trepte, pentru a se adapta nevoilor și dezvoltării fizice în schimbare ale copiilor.

6. Trecerea rapidă între cele patru moduri va permite copilului dumneavoastră să se concentreze pe recreere în aer liber. Puteți converti modurile după necesitate pentru a economisi spațiu.

7. Construcția scaunului în formă de șa respectă ergonomia, iar copilul dumneavoastră nu se va obosi după perioade lungi de ședere. Protejează oasele, fără a afecta dezvoltarea sănătoasă a acestora.

Detalii ale produsului

Reviews (0)

No reviews

4 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie!