Grupa -1+(9-36)kg


Scaune auto grupa 1+ (de la 9 la 36 kg), de cea mai înaltă calitate

Asigurarea siguranței copilului dumneavoastră în timp ce sunteți la volan este o sarcină dificilă, deoarece trebuie să vă concentrați constant pe drum și să fiți atenți la starea și poziția micuțului în mașină. Cu scaunele auto de înaltă calitate din grupa 1+ (de la 9 la 36 kg) oferite de noi, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la siguranța copilului dumneavoastră, deoarece puteți alege scaunul perfect potrivit pentru mașina dvs. și pur și simplu să vă bucurați de fiecare călătorie împreună.

Principalele avantaje ale scaunelor auto din grupa 1+

Prin achiziționarea unui scaun auto din grupa 1+, asigurați copilului dumneavoastră cel mai confortabil loc în mașină și îi oferiți oportunitatea să exploreze lumea înconjurătoare. Și cel mai important, nivelul de protecție va fi de cea mai înaltă calitate, permițându-vă să vă relaxați în timpul călătoriilor, fără să vă faceți griji decât despre plăcerea drumului. Scaunele auto disponibile în magazinul nostru se remarcă prin câteva caracteristici importante:

- Spațioase. Pe măsură ce copilul crește, scaunele pot suporta greutatea de până la 36 kg.

- Extrem de confortabile și practice. Datorită materialelor de înaltă calitate utilizate în fabricație, a sta într-un astfel de scaun este o adevărată plăcere.

- Protecție completă și siguranță. Lateralele speciale dense și centurile de siguranță asigură protecția necesară.

- Ușor de instalat și de utilizat. Nu necesită efort fizic suplimentar pentru instalare.

Cumpărați cel mai bun scaun auto din grupa 1+ la prețuri accesibile în Chișinău

Cele mai bune scaune auto pentru copii la cele mai mici prețuri din Moldova le puteți achiziționa în magazinul nostru online Mini-max.md, pentru a asigura o siguranță completă copilului dumneavoastră. Copil sănătos - fericire în familie! Suntem pregătiți să avem grijă de bunăstarea familiei și să vă oferim cele mai bune opțiuni de scaune auto, care vor servi pe termen lung și vor fi de înaltă calitate. Accesorii pentru scaune auto, cărucioare pentru copii 2 în 1, 3 în 1, seturi de accesorii pentru cărucioare și multe alte produse utile și necesare pentru dumneavoastră și copilul dumneavoastră.

De asemenea, în oferta noastră găsiți:

- Cărucioare sport

- Cărucioare 3 în 1

- Cărucioare pentru gemeni

- Accesorii pentru cărucioare

- Pătuțuri

- Scaune de masă pentru hrănire

- Lenjerii pentru pătuțuri

- Biciclete

Cărucioare pentru copii în Moldova - magazin Mini-max.md

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie!