Grupa -0+(0-25)kg


Grupa 0+ (până la 25 kg)

Echipate cu toate centurile de siguranță necesare și alte dispozitive pentru protecția scaunului auto din grupa 0+ (până la 25 kg), acestea permit părintelui să se relaxeze complet în călătorii plăcute fără să se teamă de disconfort. Am adunat pentru dumneavoastră cele mai confortabile scaune auto, care vor oferi micuțului dumneavoastră mai mult confort și căldură.

Caracteristici ale acestor scaune auto

Permiteți-ne să vă oferim oportunitatea de a achiziționa un scaun auto de înaltă calitate și siguranță pentru copilul dumneavoastră, astfel încât să uitați de disconfortul și frica în călătorii. Nu va mai trebui să vă păstrați copilul sub un control constant, deoarece asigurarea unui nivel maxim de siguranță vă va permite să vă relaxați și să vă bucurați de momentele plăcute. Principalele caracteristici ale scaunelor auto din grupa 0+ includ:

- Un scaun mare, confortabil și ergonomic. Pe lângă protecția oferită, copilul va fi confortabil și vesel în timpul călătoriilor. Un copil liniștit aduce fericire în familie.

- Poziționarea specială a scaunelor auto pentru copii până la 25 kg. Acestea sunt instalate cu fața către drum, ceea ce este plăcut și benefic, deoarece micuțul poate vedea drumul, descoperind lumea și bucurându-se de călătorii.

- Economie de bani. Acest tip de scaune auto permite economii semnificative la achiziționarea altor dispozitive auto pe măsură ce copilul crește, deoarece scaunele sunt construite pentru a se adapta la creșterea și greutatea necesare.

Cumpărați scaune auto de înaltă calitate din grupa 0+ până la 25 kg

Cele mai bune branduri, producători de scaune auto de înaltă calitate care asigură un nivel maxim de siguranță pentru copii - doar la noi, pe Mini-max.md. Achiziționați scaune auto din grupa 0+ la cele mai mici prețuri din Chișinău, pentru călătorii confortabile și liniștite alături de micuțul dumneavoastră iubit. Scaune auto din grupele 1+ și 2+, precum și cărucioare 2 în 1 și 3 în 1, diverse accesorii și seturi pentru cărucioare. Creați bucurie și confort cu noi!

De asemenea, în oferta noastră găsiți:

- Cărucioare sport

- Cărucioare 3 în 1

- Cărucioare pentru gemeni

- Accesorii pentru cărucioare

- Pătuțuri

- Scaune de masă pentru hrănire

- Lenjerii pentru pătuțuri

- Biciclete

Cărucioare pentru copii în Moldova - magazin Mini-max.md

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie!