Accesorii pentru carucioare

Se afiseaza 1-24 din 70 produs(e)

Accesorii pentru cărucioare în Moldova

Orice faci pentru a crea confort maxim pentru copil? De la liniștea lui depinde starea ta de spirit astăzi. Și, desigur, trebuie să ai grijă de sănătatea lui, deci este important să menții un nivel adecvat de siguranță, astfel încât copilul să fie întotdeauna protejat. În magazinul nostru online puteți găsi diverse accesorii pentru cărucioare, esențiale pentru binele micuțului dumneavoastră.

Alegerea accesoriilor pentru cărucioare

O gamă largă de accesorii de înaltă calitate pentru cărucioare în Chișinău vă va oferi oportunitatea unică de a vă bucura doar de cele mai bune produse pentru creșterea și dezvoltarea micuțului dumneavoastră. În această secțiune veți găsi:

● Saltele. Saltele speciale din material textil pentru landoul căruciorului, care vor oferi un somn plăcut și odihnă micuțului dumneavoastră. Realizate exclusiv din materiale ecologice, acestea au proprietăți antibacteriene, antifungice și antialergice.

● Saci și lenjerie de iarnă pentru cărucior. Saci de iarnă calzi, realizate manual, cu protecție împotriva zăpezii și ploii, care vor garanta menținerea căldurii și sănătatea copilului dumneavoastră. Și lenjeria de bambus plăcută la atingere va fi cea mai confortabilă alegere.

● Mănuși. Pentru căldură, cu protecție împotriva înghețului.

● Adaptoare. Vă vor ajuta să mențineți un nivel adecvat de siguranță.

● Huse de ploaie, plase de protecție împotriva insectelor, huse. Asigură protecție împotriva umidității, prafului și insectelor.

● Rucsaci și genți. Confortabile în orice călătorie sau plimbare.

● Altele.

Cumpărați la prețuri mici accesorii pentru cărucioare în Chișinău

O gamă largă de accesorii de cea mai înaltă calitate pentru a extinde posibilitățile și a menține siguranța micuțului dumneavoastră la cele mai mici prețuri din Moldova în magazinul nostru minimax.md. În funcție de marcă și tipul de accesorii, puteți găsi aproape orice accesoriu pentru orice tip de cărucior.

De asemenea, în oferta noastră mai sunt disponibile:

- Cărucioare de plimbare

- Cărucioare 2 în 1

- Cărucioare 3 în 1

- Scaune auto

- Pătuțuri

- Scaune pentru hrănire

- Lenjerii pentru pătuțuri

- Biciclete

Cărucioare pentru copii în Moldova - magazin Mini-max.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie!