Vă recomandăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare a site-lui mini-max.md pentru a evita eventualele neînțelegeri. Accesarea, vizitarea, folosirea sau achiziția produselor și serviciilor prezentate pe acest site implică acceptarea acestor termeni și condiții. Compania “POPOVICI PRIM S.R.L.” își rezervă dreptul de a face modificări a acestor termeni și condiții, precum și în structura site-lui, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor. Conținutul site-lui mini-max.md (texte, fotografii, scripturi, simboluri grafice, date tehnice și alte informații) este proprietatea POPOVICI PRIM S.R.L și este apărată de legea pentru protecția drepturilor de autor. Utilizarea fără acordul POPOVICI PRIM S.R.L. a elementelor enumerate mai sus se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare. Informația prezentată poate include inacurateți de ordin tehnic sau erori de tastat.

Informațiile acestui site vă sunt oferite cu buna credință, din surse sigure și apreciate ca fiind de încredere. În cazul în care unul din articolele publicate sau orice altă informație intră sub incidența legii dreptului de autor, vă rugăm sa ne contactați pentru a lua măsurile care se impun. Produsele de pe acest site sunt oferite în limita stocului disponibil. Nu pot fi cerute despăgubiri în cazul în care comanda nu poate fi onorată din motive întemeiate (lipsa produsului din stocul furnizorului, eventuale greșeli de tipar etc.). În aceste cazuri mini-max.md va anunța clientul despre problemele apărute și va anula comanda. Valoarea maximă a obligațiilor POPOVICI PRIM S.R.L față de clienții săi, în cazul în care comanda nu a fost procesată sau produsele nu au fost livrate în timpul stabilit, reprezintă valoarea sumelor primite de la clienți.

Despre calitatea produselor, despre autenticitatea mărcii și despre orice alte nelămuriri cu privire la o marca sau un produs anume, clientul se poate adresa furnizorului sau direct la mini-max.md (minimax.moldova@gmail.com).

Garanții Toate produsele comercializate pe site-ul mini-max.md au garanția oferită de producătorul produsului.

Garanția se oferă la unul dintre sediile POPOVICI PRIM S.R.L, prin repararea sau înlocuirea produsului cu defect. Plata transportului pentru produsele expediate (tur-retur) în vederea soluționării cauzelor legate de garanția produselor revine în responsabilitatea POPOVICI PRIM S.R.L. Soluționarea cauzelor legate de garanția produselor se efectuează în maxim 30 zile calendaristice. NU sunt acoperite de garanție produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, fisuri, ciobiri, componente arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garanție deteriorate, îndepartate sau modificate, produsele utilizate în condiții neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variații mari de temperatura și presiune, șocuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor în condiții de umiditate, praf, noxe sau sub acțiunea substanțelor chimice etc.), setări și instalări incorecte, prize fără împământare, pătrunderea lichidelor, metale sau alte substanțe în interiorul echipamentelor, intervenția mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente în timpul funcționarii echipamentelor.

Echipa mini-max.md va asigura rezolvarea eventualelor probleme apărute la anumite produse din cauze necunoscute sau care nu depind de noi.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie!