Datele personale pe care le prelucrăm

Când te înregistrezi pe website-ul mini-max.md – prin crearea unui cont, prin accesarea acestuia, prin rezervarea sau achiziția diferitelor produse și servicii de pe website-ul mini-max.md sau prin activarea mesajelor promoționale sau publicitare, echipa mini-max.md va prelucra informațiile cu caracter personal pentru a identifica o anumită persoana.

Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm pot include:

A. Datele personale furnizate de tine

 Când efectuezi comanda online sau achiziționezi un serviciu de pe site-ul mini-max.mdsau prin intermediul celorlalte metode de contact (telefon, email, chat, la unul dintre sediile noastre, Facebook sau orice rețea de socializare sau aplicație WhatsApp, Viber etc.), îți vom cere să ne furnizezi informații cu caracter personal, inclusiv numele și prenumele, adresa, numărul de telefon, adresa de email, detaliile pentru facturare.

 Când îți creezi un cont pe website-ul mini-max.md, îți vom solicita să ne furnizezi informații cu caracter personal, inclusiv numele și prenumele, numărul de telefon, adresa de email și parola. Contul utilizatorului îți permite să adaugi informații despre preferințele tale. Contul utilizatorului îți permite, de asemenea, sa accesezi toate cupoanele de reduceri care îți sunt oferite, sau îți vor fi oferite pe parcurs.

 Când te abonezi la Newsletter-ul mini-max.md, îți vom cere să ne furnizezi adresa ta de email, numele și prenumele.

 Dacă ești abonat la Newsletter-ul nostru, ai posibilitatea să editezi preferințele tale.

 De asemenea, site-ul mini-max.md vă permite să lăsați comentarii sau să postați părerea Dvs cu privire la unele produse sau servicii achiziționate la noi. Dacă alegi să postezi comentarii, numele tău și comentariile despre serviciile noastre vor putea fi vizualizate de ceilalți utilizatori ai site-ului. B. Datele cu caracter personal pe care le colectăm automat

 Când vizitezi website-ul mini-max.mdcolectăm automat anumite informații, care includ, dar nu se limitează la adresa ta de IP, informații cookie, mai exact data și ora la care ai accesat serviciile noastre, hardware-ul, software-ul sau browser-ul pe care le folosești și informațiile despre sistemul de operare al computerului tău, cum ar fi setările privind limba și locația de unde accesezi serviciile noastre.

 Când îți creezi un cont pe site-ul web mini-max.md, când achiziționezi un serviciu sau când te abonezi la Newsletter, colectăm, de asemenea, informații cu privire la istoricul căutărilor și achizițiilor tale și despre activitatea ta pe site-ul nostru web, inclusiv informații cu privire la click-uri și la paginile pe care le-ai văzut. Colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal de către echipa mini-max.md mini-max.md utilizează informațiile Dvs cu caracter personal stocate – detaliile furnizate la înregistrare și activitatea pe care ați desfășurat-o pe site – în special pentru a vă ușura accesul pe site, pentru a îmbunătăți produsele și serviciile și pentru a vă informa cu privire la ultimele produse, servicii și oferte de care ești interesat. Este posibil să folosim datele Dvs cu caracter personal exclusiv pentru următoarele scopuri (”Scopuri autorizate”):

A. Furnizarea serviciilor noastre În primul rând, folosim datele tale cu caracter personal pentru a furniza produsele pe care le-ai comandat.

B. Comunicarea cu tine

Utilizăm datele tale cu caracter personal pentru a te contacta în legătură cu acordarea serviciilor pe care le-ați achiziționat de la noi. Este posibil să vă contactăm prin email, poștă, telefon sau prin mesaje text. Metoda depinde de informațiile de contact pe care le-ați expediat anterior și de metoda prin care ne-ați contactat. Motivele pentru care te-am putea contacta includ:

 gestionarea serviciilor și produselor pe care le-ai achiziționat;

 confirmarea, din partea Dvs, a detaliilor comenzii efectuate;

 oferirea, în mod gratuit și accesibil, a consultațiilor privind achiziția online a produselor sau serviciilor mini-max.md;  răspunsul la sau gestionarea oricăror cereri din partea Dvs;

 expedierea, către Dvs, a unui chestionar sau invitație de a ne oferi o recenzie despre experiența avută cu noi, în urma achiziționării produselor noastre;

 expedierea, către Dvs, a altor informații sau materiale administrative, legate de produsele pe care le-ai achiziționat, cum ar fi certificate de calitate, sau cum să ne contactezi în cazul în care ai nevoie de asistență informațională, sau alte informații care considerăm că vor putea fi utile pentru Dvs;

 expedierea, către Dvs, a materialelor legate de viitoarele rezervări sau un rezumat al rezervărilor anterioare pe care le-ați efectuat prin intermediul site-ului mini-max.md;

 în cazul în care ne veți menționa faptul că o recenzie a unui oaspete este utilă sau nu, vom alătura acest aspect feedback-ului primit de la alți clienți, pentru a sorta și a prioritiza recenziile oaspeților. Facem acest lucru pentru a ajuta alți clienți asemeni ție să găsească cele mai bune produse, care să li se potrivească. C. Serviciul relații cu clienții

 Aveți posibilitate să contactați serviciul nostru de relații cu clienții 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

 Datele Dvs cu caracter personal, cum ar fi informațiile cu privire la serviciile sau produsele pe care le-ați achiziționat sau informațiile despre contul Dvs de utilizator sunt folosite pentru a găsi soluțiile potrivite cererilor tale și pentru a răspunde oricăror întrebări pe care le-ai putea avea cu privire la serviciile și produsele pe care le-ai achiziționat sau oricare alte întrebări.

Când ne contactați (prin telefon, email, chat, la unul dintre sediile noastre, Facebook sau prin intermediul oricărei alte rețele de socializare sau aplicație WhatsApp, Viber etc.), echipa mini-max.md îți va solicita câteva detalii, pentru a te identifica în mod corespunzător. Îți vom adresa întrebări cu privire la detaliile pe care le-ați furnizat în cadrul rezervărilor sau achizițiilor efectuate, astfel încât, dacă nu veți putea să ne furnizați suficiente detalii, este posibil să nu putem ajuta la soluționarea cererii tale.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie!