Tutis Jogo
Tutis Jogo
Tutis Jogo
Tutis Jogo
Tutis Jogo
Tutis Jogo
Tutis Jogo
Tutis Jogo
Tutis Jogo
Tutis Jogo

Tutis Jogo

Tutis Jogo este confortabil, manevrabil și fiabil. Plimbările în oraș vor deveni incredibil de netede. Crearea căruciorului Tutis Jogo, inginerii și designerii au fost inspirați de stilul de viață modern și activ al părinților.

Culoare
  • Ivy
  • Caramel
  • Noir
5.890,00 MDL

Descriere

Specificații

* Pliere compactă cu o singură mână

Datorită designului complex, căruciorul poate fi pliat rapid, ușor și compact cu o singură mână. Doar apăsați butonul și sistemul automat de pliere își va face treaba. Căruciorul pliat se va potrivi cu ușurință în portbagaj sau acasă.

* Bloc spațios de mers pe jos

Blocul de mers pe jos este optimizat până la cele mai mici detalii. Hota are Fermoar Impermeabil și este complet coborâtă, creând o oază pentru cea mai confortabilă călătorie. Există suficient spațiu în blocul de mers pe jos – înălțimea sa (pe spate) este de 65 cm, iar lățimea este de 32 cm, ceea ce îl face mai confortabil pentru copil.

* Poziție complet orizontală

O caracteristică distinctivă a căruciorului TUTIS JOGO este un loc de dormit spațios – 85 cm lungime și 32 cm lățime. De aceea suntem siguri că fiecare copil sub vârsta de trei ani se va simți confortabil într-un cărucior căptușit și se va odihni bine.

* Fereastră de vizualizare cu protecție împotriva ploii și a soarelui

În timpul plimbărilor lungi, veți avea ocazia să vă urmăriți copilul fără a vă pierde pasul. O fereastră transparentă de vizionare cu protecție împotriva ploii și a soarelui vă va permite să vă urmăriți copilul și să nu interferați cu odihna lui.

* Ventilație

Tutis Jogo are un sistem excelent de ventilație încorporat. Sistemul convenabil de ventilație Tutis Jogo cu fermoare asigură ventilația necesară și circulația aerului. Chiar și în cele mai calde zile, bebelușul va primi cantitatea potrivită de vânt proaspăt, iar părinții vor putea avea grijă de el.

Detalii ale produsului

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie!