EasyGo Minima
EasyGo Minima
EasyGo Minima
EasyGo Minima
EasyGo Minima
EasyGo Minima
EasyGo Minima
EasyGo Minima
EasyGo Minima
EasyGo Minima

EasyGo Minima

Căruciorul elegant pentru copii pentru mersul pe jos EasyGo Minima vă va permite să vă simțiți liber în timp ce mergeți cu copilul. Este foarte convenabil să-l transportați pliat datorită curelei de umăr. Căruciorul are un design urban și o greutate redusă, ceea ce face din acest model o alegere ideală pentru părinții tineri moderni.

Culoare
  • Rosu
  • Gri
  • Albastru
  • Bej
3.290,00 MDL

Descriere

- Căruciorul ușor este conceput pentru copii de la 6 luni și cântărește până la 15 kg. când este pliat, devine foarte compact și convenabil de mutat.

Deși căruciorul este compact, producătorul a avut grijă de confortul copilului în timp ce mergea în cărucior, astfel încât căruciorul are un scaun larg, al cărui spătar și suport pentru picioare sunt reglabile în mai multe poziții.

- - Centurile de siguranță în cinci puncte cu umeri moi și o bară de protecție detașabilă cu piele ecologică sunt responsabile pentru siguranța bebelușului în timpul unei plimbări.

- O glugă reglabilă cu parasolar, o husă mare pe picioare și o haină de ploaie vă vor permite să vă plimbați cu copilul în orice vreme.

Detalii ale produsului

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie!