Tutis Viva 4 Star 2 in 1

Tutis Viva 4 Star 2 in 1

Noul Tutis Viva 4 Star are un suport termic ultra-ușor thermocottm, realizat dintr-un material ARCEL unic, care păstrează un microclimat ideal la frig și căldură.

Culoare
  • Storm
  • Space
  • Galben
12.890,00 MDL

Descriere

Bloc de mers pe jos

Scaunul de mers pe jos de la Tutis Viva 4 Star este destul de spațios, așa că va fi confortabil chiar și pentru un copil adult într-o salopetă caldă. Și pentru ca bebelușul să fie confortabil la începutul utilizării blocului de mers pe jos, există o saltea care este îndepărtată pe măsură ce firimiturile cresc. Înclinarea scaunului poate fi setată într-o poziție orizontală pentru ca bebelușul să se odihnească în aer curat.

Hota din blocul de mers pe jos este funcțională, are două secțiuni suplimentare: o "vară" de ventilație dintr-o plasă de țânțari și, de asemenea, o "iarnă" datorită căreia hota poate fi coborâtă aproape până la bara de protecție, creând un spațiu confortabil în interior. Pentru o protecție maximă împotriva frigului-puteți folosi o căpită pe picioare cu o clapă, care este inclusă.

Șasiu

Șasiul manevrabil al celei de-a 3 – a generații și roțile care utilizează noua tehnologie All-RoadTM fac din VIVA4 o alegere ideală pentru familiile active cărora le place să petreacă timp în aer liber-fie în oraș, fie în natură.

Cadrul căruciorului Tutis Viva Life 4 Star a fost creat în conformitate cu noile cerințe de siguranță – cu locuri închise de coturi. Șasiul este pliat și desfășurat instantaneu (inclusiv cu un bloc de mers pe jos).

Moliciunea suplimentară a călătoriei este asigurată de un sistem de patru amortizoare (două pe axă și pe cadru). Roțile cu Gel din noua generație funcționează bine și pe nereguli mici. Astfel de anvelope nu perforează și nu necesită întreținere suplimentară. Căruciorul este convenabil pentru părinții de orice înălțime, deoarece există un mâner confortabil și reglabil pe înălțime.

Caracteristicile colecției Tutis Viva 4

Tutis viva 4 diferă de predecesorii săi în țesături exclusive cu broderii decorative. Fiecare colecție are propriile caracteristici de broderie, stil unic și aspect premium.

Colecția De Stele

Design exclusiv. Stelele de pe capota leagănului și rucsacului disting această colecție de alte cărucioare. Există doar 3 stele: două mari și una mai mică. Stelele pot fi îndepărtate, mutate sau lăsate, toate la discreția ta. Catifeaua din care sunt realizate stelele dă o senzație de lux și este foarte plăcută la atingere.

Broderia descrie o stea căzătoare, care este un simbol al unui vis devenit realitate. Când vezi o stea căzătoare, trebuie să-ți faci o dorință și se va împlini. Broderia decorativă pe pelerină pentru picioare este ca o continuare a unei stele căzătoare, coada ei.

Detalii ale produsului

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie!