Tutis Mio Eco-Leather 2 in 1
Tutis Mio Eco-Leather 2 in 1
Tutis Mio Eco-Leather 2 in 1
Tutis Mio Eco-Leather 2 in 1
Tutis Mio Eco-Leather 2 in 1
Tutis Mio Eco-Leather 2 in 1
Tutis Mio Eco-Leather 2 in 1
Tutis Mio Eco-Leather 2 in 1
Tutis Mio Eco-Leather 2 in 1
Tutis Mio Eco-Leather 2 in 1
Tutis Mio Eco-Leather 2 in 1
Tutis Mio Eco-Leather 2 in 1

Tutis Mio Eco-Leather 2 in 1

Elegant, neobișnuit, manevrabil, memorabil – este vorba despre căruciorul Tutis Mio din piele ecologică 2-în-1! Acest model a fost creat de ingineri și designeri ținând cont de nevoile părinților moderni: călătorii, călătorii, stil de viață activ, lipsa de dorință de a sta liniștit. Tapițeria din piele ecologică adaugă ușurință. Cărucioarele din piele ecologică au mai multe avantaje - este mai ușor de curățat și este mai rezistent la ploaie și este, de asemenea, sigur pentru copiii alergici.

Culoare
  • Ivy
  • Negru
  • Caramel
12.390,00 MDL

Descriere

Landou

Căruciorul Tutis Mio din piele ecologică are cel mai ușor leagăn, cântărește doar 2,6 kg. acest lucru vă permite să îl luați cu dvs., să îl transportați, să îl ridicați. În același timp, locul de dormit este de dimensiuni mari și incredibil de confortabil. Laturile înalte, puternice, cu căptușeală triplă antibacteriană, acoperă copilul, creând o atmosferă confortabilă în interior. O saltea moale și o inserție specială din plasă în partea de jos a leagănului permit copilului să observe lumea exterioară. Există, de asemenea, o mică surpriză pentru dezvoltarea copilului – desene speciale alb-negru pe interiorul capotei.

O fereastră panoramică din plasă este, de asemenea, responsabilă pentru microclimat. Toate inserțiile sunt închise cu supape.

Un pic mai mult despre funcționalitate și design.

Acum leagănul este redus la jumătate, ceea ce îi permite să fie depozitat și transportat convenabil. O pelerină pe picioare protejează de intemperii, cu o secțiune suplimentară pe elemente de fixare magnetice, care se adăpostește de vânt. Pe capotă este prevăzută o vizieră, este convenabil să o extindeți și să o scoateți cu o singură mână.

Și o minunată funcție de balansare dintr-o parte în alta. Aceasta va ajuta la adormirea chiar și a celui mai greu copil.

Bloc de mers pe jos

Lățimea scaunului este de 40 cm, iar lungimea este de 100 cm, vom adăuga un suport pentru picioare reglabil, o pernă suplimentară care susține gâtul și capul, vom obține un loc minunat pentru a dormi în timp ce mergem. Spătarul este reglabil în trei poziții: complet așezat, pe jumătate așezat și complet orizontal.

Hota de dimensiuni XXL acoperă complet copilul de soare, vânt, vreme rea sau ochi curioși. Dacă este rece afară, o pelerină caldă pe picioare va veni la salvare.

Este absolut sigur în blocul de mers pe jos, deoarece bebelușul este ținut de curele în cinci puncte, un jumper inter-picior și o bara de protecție. Pentru confortul de a intra în cărucior, bara de protecție este îndepărtată.

Unitatea de mers pe jos Tutis Mio Eco-Leather 2-in-1 este reversibilă, ceea ce înseamnă că unitatea poate fi instalată atât orientată în direcția mișcării, cât și desfășurată în direcția părinților.

Șasiu și roți

Cadrul este realizat din aluminiu durabil și are acum o funcție interesantă – atunci când se pliază cu un bloc de mers, nu contează în ce mod este desfășurat blocul. Când este pliat, este foarte compact. Este pliat cu o mișcare ușoară a mâinii.

Detalii ale produsului

Reviews (0)

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest website folosește cookie!